Η Εφαρμογή

Τι είναι το vClavis

Στην εποχή των ολοένα αυξανόμενων βιομηχανικών δραστηριοτήτων, η ανάγκη για αξιόπιστο, αποτελεσματικό και ακριβή σχεδιασμό δοχείων πίεσης, το θεμέλιο λίθο των σύγχρονων βιομηχανικών κατασκευών, γίνεται ολοένα και πιο επιτακτική.

Το πρόβλημα έρχεται να λύσει η εφαρμογή νέων αλγορίθμων μηχανολογικής ακριβείας επάνω στους κώδικες υπολογισμών δοχείων πίεσης με το συνδυασμό της θεωρίας του Υπολογιστικού νέφους (Cloud Computing), τα οποία μπορούν να δώσουν μία νέα διάσταση στο τομέα των μελετών και σχεδιασμού δοχείων πίεσης, προσφέροντας αποτελεσματικότητα και ακρίβεια. Το vClavis διακρίνεται και καινοτομεί σε τομείς όπως η μεθοδολογία της εισαγωγής δεδομένων, η απομακρυσμένη πρόσβαση μέσω διαδικτύου, ο τρόπος παρουσίασης των τεχνικών αποτελεσμάτων, οι αλγοριθμικές διαδικασίες υπολογισμών και επιτρέπει τους υπολογισμούς με όλους τους Κώδικες Υπολογισμού.

Το vclavis στοχεύει στην επίλυση του προβλήματος εκπόνησης Μηχανολογικών Μελετών στα δοχεία πίεσης. Διαμέσου ενός νέου λογισμικού και κάνοντας χρήση τεχνολογιών αιχμής για την συγκέντρωση, ανάλυση και εξαγωγή αποτελεσμάτων και χάρη στην ανάπτυξη νέων αλγοριθμικών μεθόδων παρουσιάζεται μια καινοτόμος πρόταση που επιταχύνει βελτιστοποιεί την ως άνω δύσκολη και εξειδικευμένη εργασία.

Δυνατότητες Εφαρμογής

Σχεδιασμός νέων αλγόριθμων υπολογισμού

(αντοχής σε εξωτερική υπερπίεση, προσδιορισμού της πίεσης υδροστατικής στήλης, αντοχής σε κρυογενικές θερμοκρασίες) που επιταχύνουν τους χρόνους υπολογισμών και νέων μεθόδων παρουσίασης των αποτελεσμάτων που διευκολύνουν την ανάγνωση και κατανόηση από τους χρήστες.

Εισαγωγή βέλτιστης μεθοδολογίας εισαγωγής δεδομένων βήμα προς βήμα

ελαχιστοποιώντας έτσι τον παράγοντα του ανθρώπινού σφάλματος από τον σχεδιαστή μηχανικό, καθοδηγώντας τον ταυτόχρονα στην ολοκλήρωση της σχεδίασης του δοχείου πίεσης σε λιγότερο χρόνο. Ακολουθώντας τη νέα αυτή πρακτική, δίνεται η δυνατότητα ακόμα και σε νέους μηχανικούς να μετέχουν στον σχεδιασμό των δοχείων πίεσης, πράγμα που έως σήμερα δεν είναι δυνατόν χωρίς βαθιά γνώση των Κωδίκων για την εκπόνηση της μηχανολογικής μελέτης.

Δημιουργία νέων δεδομένων στην επικοινωνία και στη συνεργασία των μηχανικών.

Όλοι η συμμετέχοντες μηχανικοί σε ένα έργο, μπορούν να έχουν πρόσβαση στο σχεδιαζόμενο δοχείο πίεσης, και να τροποποιούν ή να εξάγουν δεδομένα, με αποτέλεσμα τη γρηγορότερη επίτευξη της τελικής λύσης.

Αποθήκευση των αρχείων μελέτης καθώς και των αρχείων αποτελεσμάτων σε διαμοιράσιμη εσωτερικά μορφή

ώστε να μπορούν να είναι πλήρως συμβατά με τις νεότερες εκδόσεις του λογισμικού. Ταυτόχρονα οι νεότερες εκδόσεις του λογισμικού δεν χρειάζονται εκ νέου εγκατάσταση στον ηλεκτρονικό υπολογιστή καθώς η διαδικτυακή πλατφόρμα ενημερώνεται αυτόματα τη στιγμή που υπάρχει μία διαθέσιμη αναβάθμιση, γεγονός το οποίο μειώνει δραστικά τους χρόνους που απαιτούνται για τις ενημερώσεις της πλατφόρμας (updates).

Δημιουργία μιας νέας εφαρμογής

που υποστηρίζει πλήρως όλους τους Κώδικες, επιτρέποντας την εξεύρεση της οικονομικότερης λύσης.

Developed by MyCompany Projects © 2023